bara lite vatten i gommen

Efter C/O-bars bjudning på drinkar och lite smått från sommarmenyn säger jag att du ska börja med marinerade rödbeter så att du bajsar rött i morgon. Sedan tar du en Örtstekt kycklingfilé med äppelvelouté som tydligen smakar precis som en sås Veronicas mamma gör på julafton(?). Fantastisk med andra ord. Avlsuta eller se det som början på kvällen när du beställer in en BBG. Drink med bourbon, blåbär, basilika och ginger ale. Livsfarlig. Och allt är så där skamligt möllanbilligt. Ja, utom drinken då, men jag tror snarare det hör till de politiska frågorna och avhandlas således icke här.

Och Mattias jag tar tillbaka det där med päronvodka efter att ha smakat er mojitovariant på denna, annars odrickbara sliskiga, sprit. Hanita. Jag skulle aldrig säga nej. aldrig.

WHATTAMAN (Uppdatering)

Babyhands har blandat ihop barens Hanita. Förmodligen lika god som sitt ex eftesom det är henne hela drinken handlar om…

Och alla flickor sprang till C/Obar så fort jag skrev ordet ex och Johan i samma mening. ”Jag heter Sara, jag heter Lina, jag heter Maja” Och det var sagan om hur CO fick utöka sitt drinksortiment.

Dela gärna om du vill...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *