Chocolat


Kvällen fortsatte lika smarrigt som dagen börjat eftersom Lotta bjöd på chokladfondue!!!
På ett litet chocolatier jag först fullständigt alldeles lyckats missa.
Är glad att jag fann det till sist, inklämt någonstans mellan butiken med alldeles för dyra handväskor och butiken med alldeles för dyra TV-apparater.

Peter Beier chocolatier är stället med en syndigt dekadent chokladfontän i fönstret och nordpolskyla i hela lokalen. Har inte damerna därinne fleece under labbrockarna, tycker jag fruktansvärt synd om dem.

Chokladfonduen var hur som helst ljuvlig! Oki… jag låtsas inte vara connaisseur, men mina smaklökar blev lyckliga! Det enda jag verkligen saknade var jordgubbar!!! Hallå, det vet väl alla att jordgubbar är perfekt att doppa i flytande choklad! Jag köper att naturligt växande gubbar kan vara lite svåra att få tag på i vårt avlånga land just i januari. Fast eftersom det gäller i stort sett all frukt som serverades på tallriken, så håller det inte som argument.

Jaja, nu har jag gnällt klart.
Chokladfondue rekommenderas å det varmaste, med eller utan gubbar. Tag med en god vän att dela upplevelsen med! Mitt sällskap var fantastiskt och oh vilka ljuva planer vi smidde därinne över chokladen.

En sak till, planerar du att stanna länge, och det gör du nog, glöm inte sjal och en varm tröja. Annars riskerar du att känna dig som Guran i en iglo.

Dela gärna om du vill...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *