Cream, is that milk?

Var på McDonalds (ja, det går inte att få tag på så mycket annat på de amerikanska motorvägarna). Efter en wrap bad jag om kaffe med mjölk. ”Milk? You want milk in your coffee?”. Killen tittade på mig som att jag var den märkligaste människan på jorden och jag övervägde under några sekunder om jag sagt fel. Till slut fick killen hämta assistans som förklarade att det var cream-knappen som han skulle använda. Med skeptisk min undrade han trevande ”Oh cream is milk?

Herregud.

Välkommen till landet där det är lättare att få en kaffe med hasselnötsgrädde, vaniljgrädde eller choklad än vanlig mjölk.

 

Dela gärna om du vill...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

2 thoughts on “Cream, is that milk?

  1. Haha, det är så kul och läsa dina inlägg! De däringa amerikanerna; man slutar aldrig att förvånas. Inte ens efter att ha bott här i tre år! Ska du se Pride festivalen på söndag?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *