Dagens tre ”Det där gjorde du bara inte…”

1. Jag har en applikation på mobilen som heter Period Tracker (Menskoll på svenska). Varje vecka gör den en säkerhetskopia som skickas till mailen. Allt, vad jag vägde igår, när jag hade sex senast, vilket humör jag varit på, om jag har acne, när jag är fertil, om jag har ont i magen, står i den. Och idag skickade jag den loggen till fel adress. Fantastiskt.

2. Jag drar upp nyckelknippan ur bagen när jag närmar mig porten, en kille stannar, plockar upp något från marken och ropar ”Du, du tappade….” I samma sekund som han sträcker fram handen inser han att det inte alls var en sedel och stammade fram ”eller eh ja”. Han överlämnar ett trosskydd. Dog.

3. Jag åt studentnudlar till kvällsmat.

Dela gärna om du vill...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

3 thoughts on “Dagens tre ”Det där gjorde du bara inte…”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *