En blå sommar

Sommaren ger mig drömmar om kvällsdopp, ligga vaken i sängen och lyssna på fågelkvitter, inte veta vad man ska ha dagen till riktigt, kanske grilla, kanske ta bilen till en strand på andra sidan skåne, och åka på utflykt och att ha så många dagar att det inte spelar någon roll om vi gör det idag. Vi kan ju göra det i morgon.

Så tittar jag i kalendern och ser massa blå streck överallt. Över alla lediga veckor. Över alla helger. Över juli och över augusti. Blå streck betyder att man är upptagen. I min kalender betyder många att min pojkvän är bortrest. Kalla mig löjlig men jag vet faktiskt inte riktigt vad jag ska göra med min sommar utan honom eftersom jag ser oss i kvällsdoppet, oss i sängen, oss vid grillen och i bilen på väg till stranden och till utflykten. Och det suger verkligen att inte ha de skönaste veckorna om året ihop och bara sitta hemma och ta dagarna som de kommer, tillsammans. Förra sommaren var lika blå. Vi hade en dag ihop, hemma. Jag hatar färgen.

Men det är kanske typiska flickdrömmar.

Dela gärna om du vill...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *