En dag gick

Idag uttryckte en söt kompis de bevingade orden ”Jag älskar att tjäna pengar. Hatar att det är fult”.

 

Idag skulle jag avbryta dagen med strandhäng. Det satte blåsmalmö stopp för och jag och en vän tog en lunchtur till Katrinetorp för att upptäcka att det blåste ännu mer där (har aldrig ätit en sillmacka så snabbt i hela mitt liv). Tog en sväng om på ILVA och konstaterade att deras rea är för snål och på Bauhaus gjorde jag klassikern och frågade en kvinna om hon jobbade där. Hon pekade enbart på sin pikettröja vilket betydde att det gjorde hon minsann inte. För övrigt är Bauhaus den hemskaste platsen jag vet på jorden. Ändå är jag där ohälsosamt ofta. Idag bestod inköpet av en plastlåda som skulle ner i en bänk på balkongen. Den passade inte med en centimeter vilket gjort att jag lekt Mcgyver och försökt skära bort plastkanterna. Det lyckades inte.

 

Dela gärna om du vill...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *