En halv mijon svenska idioter

”Enligt en Sifo-undersökning från november förra året definierar sig 2,2 miljoner sig någon gång varje år som singel. Därtill tillkommer nästan en halv miljon som påstår sig vara singlar trots att de redan lever i ett förhållande”.

Risken är alltså 1 på 16 att man träffar den idioten? Igår kom det fram att tre av de fyra tjejer som satt i mitt vardagsrum råkat ut för de varit ihop med en kille för att plötsligt få veta på omvägar att det fanns en till. Sambo. På allvar. Att killen levt ett dubbelliv. Det är ju en sak att vara otrogen. En helt annan sak att ha två förhållanden. Förstår inte hur man vågar, hur man får ihop det. Gå och hålla om en tjej på stan enda dagen och en annan andra dagen och kommer undan med det? I samma stad. Jag trodde det tillhörde ett avsnitt ur Sunset beach. Men nej.

;

Tror ändå att min historia tog priset.

Dela gärna om du vill...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

11 thoughts on “En halv mijon svenska idioter

  1. Men den här historien har man ju följt på avstånd nu. FÖRFAN vad jag är nyfiken! Vad är det för idiot och vad gjorde han? Kssschhhh dör lite!

  2. Sjukt resultat! Man blir fan orolig. Man får dock inte lägga för mycket fokus på dessa onda. Jag förstår inte hur man kan leva med sig själv, och det är också jobbigt, att man inte förstår. Tänk så skönt det hade varit, att bara förstå lite i alla fall :)

  3. Min kille Martin och jag var ihop i fyra år utan att jag visste att han hade familj. Sedan blev vi med barn varpå han lovade att han skulle separera. Det var åtta månader sedan. Never gonna happen.

  4. Oj Alex. Stackars dig. När fick du veta? Vet familjen om att han ska ha barn med dig också? Det är så svindlande bisarrt att vara med om något sådant. Jag är bara glad att det inte gick längre i mitt fall för han skulle inte stoppat det. Han hade otaliga chanser och försökte istället övertyga mig om oss. Vet inte vad han ville att det skulle leda till. Med tanke på att vi var framme vid allt prat som man har när man planerar en framtid ihop gick det helt för långt ändå.

    Usch nej. Ta hand om dig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *