Expedition Robinson Dag # 3

Jag har nu varit utan mat i flera dagar. Har tvingats leva på blåbärssoppa och filmjölk. Men igår var det utdelning och vi fick en middag på Davidshall. Åt två mini bitar kyckling och två pyttesmå rullar med mozarella och Parma. Allt detta på tre dagar. Det är tortyr.

Och ni sitter där hemma och tänker gud så orättvist att få en gratisdiet så där. Men jag ska säga er att min mage står ut som en ballong och låter som ett tröskverk om jag så bara viskar ordet föda till den. Jag orkar inte ens gå och hjälpa de andra att skaffa mat, eller att göra upp eld.

Jag är fortfarande magsjuk av en jävla räka.

Jag vet vem jag ska rösta ut. Oh Yes.

Dela gärna om du vill...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *