Fick inget ligg.

Träffade ett gäng trötta Sweetnessgrabbar i söndags som undrade var klubbfolket höll hus denna helg. Det har tydligen vart ganska glest överallt. Ja, fråga inte mig eftersom jag somnade in efter för mycket öl, fotboll och nachos på Bakfickan för att sedan fortsätta det hela nere på stan. Det var ju dagen då jag skulle leva som en 33-årig man med förkärlek till vänner, öl och sport. Jag hade tom Björn Borg kallingar på mig. Det är fullständigt sant. Jag fick inget ligg med en skön donna för det.

Tror att jag nästa helg förblir kvinna och går och klubbar i stället. Där känner jag i alla fall till reglerna bättre än fotboll.

Ta på dig något som du kan dansa längre i hellre än höga sittvänliga pumps, beställ alltid drinken av någon du känner i baren så att det går snabbare, var så pass onykter att du inte märker alla andra som knuffas, Håll dig i utkanten av dansgolvet där alla andra i din egen ålder hänger. Vill du ha sex, skriv det i pannan så att alla andra förstår, det går snabbare. Vill du inte ha sex, skriv det då i pannan så att killen med randig skjorta nerstoppat i byxan också fattar det. Gå innan stängning eller byt ställe så du slipper råka hamna på en kass efterfest och förstöra hela kvällen i en sunkig tvåa på Ystadgatan.

Dela gärna om du vill...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *