Fler fredagsfrågor får svar…

Fått reda på vem ”googla-Karin-och-hennes-ex”-psykot är?
Nej, men det är fortfarande topp tre bland sökorden på Google så det är någon eller några som är lite väl intresserade av den delen av mitt liv.
När kommer det ett inlägg med Kolla-bilden-och-gissa-var-jag-käkar. Längesedan nu ju.
ÅH! Jag trodde folk tryckte det var tråkigt. Så svårt att veta när ingen säger något. Jag har nog matbilder så det täcker ett sådant inlägg om dagen i ett år framåt för jag är väldigt bra på att fota och väldigt dålig på att lägga upp (tycker det blir lite inflation med för mycket matbilder). Jag hade i och för sig planerat att använda bilderna till ett krogrecensionsbonanza.

 

 

Dela gärna om du vill...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

1 thought on “Fler fredagsfrågor får svar…

  1. Kan ju vara så att de flesta tyckte det var tråkigt med matbilderna. Det var ju bara jag+någon till som var på hugget när de lades upp. Och ja, matbilder dyker upp i alla sammanhang och överallt numera. (Det var nog bara att jag blev glad när jag lyckades sätta stället genom att känna igen en ljusstake på en vägg i kombo med typ träslaget på bordet)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *