Förlåt som inte är förlåt

Ibland beter sig folk illa. Ibland säger folk förlåt. Men de ursäkterna betyder inte ett skvatt om det följs upp av ett men. I samma sekund som man tar in ett  ”men” har man tagit tillbaka sitt förlåt. Så fort man börjar förklara varför, har man tagit tillbaka sitt förlåt. Då betyder ett förlåt ingenting längre. Det kan till och med lägga över skulden ytterligare på personen som man ber om ursäkt till. Det har hänt mig tre gånger det senaste året.

 

Hej Karin

Förlåt om jag har sårat dig. Men…

 

 

Till Alla

Jag har betett mig dumt. Förlåt. Men låt mig bara förklara varför…

 

 

Hej Karin

Förlåt för det jag gjorde. Men…

 

 

Dela gärna om du vill...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *