Fredagsfrågan får svar

orngott

Ge mig topp 3 restauranger.
Trio är överlägset bäst och rör sig i samma kretsar som stjärnkrogarna i Köpenhamn och resten av världen men ingen som man slinker in på en fredagskväll utan snarare sparar till i ett halvår. Råå är ett riktigt schysst ställe för asiatiska tapas som ryckt upp sig ordentligt i år. Atmosfär är alltid alltid att lita på. ÅH vad svårt det var. Det finns fler favoriter. Men dessa tre är favoriter. Och Tempos vegetariska rätter måste få dela någon plats på topp 3!

Varför följer du inte @hionlifestore på Twitter?
Förmodligen för att jag vill hålla min Twitter fri från reklam från företag, som klubbar och butiker som Myspace är och FB börjar bli. Men vet du, nu följer jag dig och vi kanske kommer ha hur kul som helst.

Hej. Jag undrar varför man har döpt kuddöverdrag till örngott. Varför örn? Varför gott? (@ brissmyr)
Kudden gör gott för öronen. Hemma hos mig skyddar det till exempel mot min katt som inte har förstått att han är kastrerad utan vill ut och pinka revir varje natt. Det skyddar i alla fall ett öra. Det vill säga örn (gammal förkortning av öron) och gott (gammalt uttryck för behaga är gat och gåt som sedan förändrats i språket).

Vilken är den godaste manliga parfymen?
Det luktar som godast när jag vaknar på morgonen och han bakar pannkakor men det händer aldrig så då får jag väl säga L’eau Dissey, Issey Miyake

Dela gärna om du vill...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *