Gott nytt år

Igår frös tåget fast i Falun. FRÖS FAST. Vår resa till Stockholm blev lång, utan mat och vatten. När vi kom fram kunde vi knappt prata, läpparna var torra och nariga och kroppen skakade matt. Jag klarade inte ens av att lyssna på P3 dokumentär och när vi kom fram sprang jag in på Pressbyrån, tryckte i mig kexchoklad och banan och landade i Hammarbysjöstad, åt Bulgugi, drack rödvin och bytte blöja för första gången i mitt liv.

Vi ska fira Nyår i Stockholms skärgård, i ett vackert hus, ritat av Jessica Folcker kille (haha B-namedropping) som några vänner försökte para ihop mig med en gång, men alltså nej. Vi är tretton som ska basta och äta Martins vällagade Gulasch till lunch och världens middag ikväll. Älskar att fira med mina älskade nära vänner och älskar lite att de har en enorm kärlek till vin och mat. Det är det som är nyår. Vin och mat. Och sedan jag träffade Tomas är det inte bråk vilket annars verkar ingå.

Bråka inte. Ät och drick. Och kramas. Kram.

Dela gärna om du vill...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *