Jag cyklade i förra veckan och förbannade utbudet av goda sallader att köpa till lunch, då jag såg den nyöppnade ekologsiska men ej vegetariska salladsbaren vid Davidhallstorg. En liten men generös lunchbuffé med massor av godsaker. Det är inte svårt att räkna ut hur de klarar hyran. Man fyller hellre tallriken med marinerad buffelmozarella och tung tortelini än lätta salladsblad. Att väga mat som kostar 18 kr hg står ett hungrigt öga dyrt.
Green room
1 september, 2008
Dyrt blir det. Vi lyckades äta rekorddyrt på Vår tids mat nyligen. 109 spänn. http://lunchimalmo.blogspot.com/2008/08/vr-tids-mat-buff-uppfjning.html
Var och åt på green room och måste säga att det var super gott och inte alls dyrt. Värt varenda krona. Ett smultronställe för mig:-) //Rebecka & Marcus
Var förbi och åt förra veckan, har alldrig varit med om så dyr lunch!
Tack till Peter för en fin service. Supergoda röror och inläggningar, gott te med kaka och fin fina bröd. Vi kommer igen.