Heavy last night


Drajjor och ösregn. Tack för att jag slapp den långa kön till jeriko. Blev dock aldrig torr igen för vi dansade som galningar så svetten rann över pannan och det hjälpte inte ens när jag fick en hel drink inklusive is över mig. Hoppade inmission eftersom jag inte kunde stå på mina nya skor längre. Skorna som skapade viss drama i triangelnkorsningen på väg hem. Kunde blivit en askungensaga. Men valde skon före prinsen.
Dela gärna om du vill...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

1 thought on “Heavy last night

  1. Tack för sist raring!
    Helt underbart att dansa svetten ur sig som en smältande isglass i ösregn! Vete tusan hur jag lyckades men jag har blåmärken på de märkligaste ställen.
    Lycka till i morgon söta och ses framåt veckoslutet.
    Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *