Hur vet man att man är tillbaka i Malmö?

Osäkerhet rådde om jag kommit hem från Montenegro eller inte, men det räckte med en snabb överläggning för att säkra mig om att jag var på Malmömark.

1. Det är snyggt att se ut som en tönt.

2. Det är inte snyggt med speedos och guldkedja.

Efter en snabb etnologisk analys framgår att 1 skrattar åt 2 och 2 skrattar åt 1 och båda har rätt. Inget av ovanstående är egentligen snyggt och någon dag kommer vi, här hemma, förmodligen skratta gott åt modespektaklet som försiggick 2009-1012.

Dela gärna om du vill...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

3 thoughts on “Hur vet man att man är tillbaka i Malmö?

  1. Oj vilken Speedos-överdos jag haft på Malta. Alla dessa italienare med minimala Speedos. När dom kommer i flock får man svårt att fästa blicken och börjar flacka nervöst.

  2. amen shaaajt, håller de verkligen fortfarande på med ultrafånigt töntmode?! ååååh, jag som trodde att jag skulle efter-sommarragga lite i Svea som omväxling. Nåja, ingen skada skedd, här är gott om läckerbitar utan varken nördkomplex eller speedos. skönt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *