Hus och fest och rådjur och skrivregler

Jag slängde precis så många glasflaskor i sorteringen på gården att jag skämdes. Klirr, klirr, klirr. Detta att man måste slänga en i taget och att alla kan höra hur mycket man konsumerat. Grannarna kan ju inte veta att jag delat dessa femtiotalet flaskor med massa vänner…

I fredags var vi ett helt gäng tjejer som åt och drack och pratade om allt från svenska skrivregler till roliga reklammöten, att göra karriär i en mansdominerad bransch till parfym. Inte killar alls faktiskt. Inte en enda gång. Men lite åldersnack och hus eller inte hus. Och kall asiatisk gurksoppa, räkor och mängder cava.

I lördags var vi ett gäng vänner som grillade på balkongen, rådjur och fläskfilé och korv i en enda god röra och sen dök det upp fler folk och plötsligt satt jag där igen. Med en öl. Glad. Meningen var att vi skulle ut men alltså, det är så lätt att fastna. Och det bästa med hela kvällen var mina vänner som inte kunde gå ut för att de skulle köpa ett hus nästa dag. Bara så där. Jättesnabbt och jättekul. De hade inte alls tänkt sig det från början, de skulle bo i Malmö, gillar stan men så åkte de och tittade på ett hus och nu vill de inget annat. Vad skönt att bara hoppa även om man är livrädd. Gillar det, gillar inte långsamma tafatta beslut. Nu blir jag jätteavundsjuk och får sådana huscravings att jag mår lite illa.

 

Dela gärna om du vill...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

2 thoughts on “Hus och fest och rådjur och skrivregler

  1. Tänkte igår på att vi inte pratade män en enda gång i fredags. Måste vara första kvällen, med ett gäng tjejer, detta någonsin hänt mig. Faktiskt.

  2. Det första en killkompis till mig sa. ”Pratade ni om killar och sex” och min pv ”Hade ni kuddkrig?”. Åh vad de vill att allt ska handla om dem :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *