Ickelogiken i detta nu

Logiken i att ligga på soffan med världens mest svullna mage som bara kurrar och man känner sig som en strandad val med hormonstörningar och så löser man det med att tycka synd om sig själv och… äta godis. Det verkar ju sjukt logiskt att trycka i sig godis när man känner sig jättetjock. Typ det är så syndommig det ärintelönt och belöningssystemet bara hoppar rundor. Nu är jag nere på nivån att jag äter sånt där konstigt äckligt godis från påsen, som någon annan plockat. Det är trots allt väldigt synd om mig.

Dela gärna om du vill...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

2 thoughts on “Ickelogiken i detta nu

  1. känner igen det där, igår kl 21.30 bestämde jag mig i brist på annat gott (”varför har vi iiiinget goooott hemma??!!) att påbörja ansträngningen med att baka en kladdkaka. Jag åt upp nästan allt själv. Har aldrig bakat så fort. Inte ätit så fort heller.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *