Ikväll är jag rädd

Jag har alltid hatat åska och blixtar. Det är vackert på distans. Men när det drar som en hotfull vägg som sakta kommer närmre då är jag liten. Lika liten som när jag sprang och gömde mig under en buske då vi bodde på landet och jag inte vågade vara inne för att jag trodde det skulle slå ner i huset. Nu sitter jag och vakar över liten pojke i sängen, tittar ut över åkern och den blixtkaskad som lyser upp mörkret, hör det forsande regnet och funderar över att tvinga familjen ut i bilen för skydd. Dessutom är min fina stackars innekatt ute i ovädret. Det är minst sagt läskigt. Man är inte stor när vädret gör sig hörd och visar upp sin makt. Nu kommer det. Jag är förberedd på flykt med linnet på mig.

Vackert. Hemskt.

Dela gärna om du vill...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *