Innan 09.00

Jag har jag backat in i en bil. Inte smygbackat utan jag-har-så-bråttom-och-är-så-yvig-att-jag-bara-ställer-mig-på-gasen-backat. Jag ska alltså köra ut bilen – tänker att det inte står någon bil bakom och backar. Detta är alltså något jag tänker – jag tittar inte. Helt morgonlogiskt. Som tur är hände inget med bilen bakom.

Blivit kallad ”vilken jävla donna” i parken.

Fått cykeln stulen och gått från Ribban till stan. Hittat cykeln igen, liggandes mitt på den breda trottoaren vid Gustav Adolfs torg och kommit på ”ja, just det, det var ju där jag ställde den i fredags”. Som tur var fanns det fortfarande lite avspärrningar kvar annars hade den legat smått ostrategiskt framför ett övergångsställe.

 

Dela gärna om du vill...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *