Inte god jul än

Idag förstår jag precis hur Citronmuffin känner. Det är inte bra att hata så här dagen innan julafton, jag vet, men jag står inte ut med alla dessa stackars människor som får en kick av att hitta små fel hos andra och påpeka dessa så fort de bara får chansen. Det måste ge någon form av inre njutning. Ha. Jag såg att du gjorde fel. Fel fel fel. Titta där du gjorde feeeeeel. Hur bra kan dessa perfektionister må?

Om man inte vågar göra fel kan man aldrig någonsin varken göra rätt eller göra något bra. Om man aldrig vågar misslyckas kommer man inte någonstans. Om man ständigt vill vara perfekt stannar man kvar i sin trygga lilla box och slutar utvecklas.

Förresten. Människor som tar sig själv på lite för stort allvar är tydligen det nya ute. Skönt att höra. Nu kanske vi kan bli av med alla dem. Vi kanske ska börja med att informera alla på Skurups folkhögskola redan nu.

Nej. Nu ska jag fokusera på alla vackra och smarta människor i mitt liv. Kanske få mens och bli glad.

Dela gärna om du vill...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

3 thoughts on “Inte god jul än

  1. Jag har själv studerat på folkhögskolan. Det var, förmodligen, den mest humorbefriade miljön jag vistats i någonsin.

    Det kanske skulle ingå i schemat att skåla i champagne, äta sjukt många geléhallon, dra en norgevits och slappna av. Annars var allt väldigt bra och jag blev inte hjärntvättat trots att min lärares första ord var ”jag är kommunist”.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *