Jag gick in i väggen. Den i pastell.

Efter sex månaders missbruk och hets med hammaren och skalenliga ritningar av min egen lägenhet klarade jag inte av att se en enda inredningblogg. Alla dessa 50-talsmöbler, bokstäver, gökur, industrilampor och rådjurshorn. Min mapp i Google reader växte och växte med olästa inlägg och jag bara orkade inte. Jag hade gått in i väggen. Väggen dekorerad med tomma vita tavelramar mot det vitlakerade trägolvet. Men så plötsligt fick jag att nysug. På en dag läste (okej tittade) jag på över 400 inlägg, sparade ner favoritbilder och ökade till och med upp min prenumeration till 25 bloggar om dagen. Jag kan informera att det fortfarande är lammull som gäller och industriromantik och pasteller. Det har alltså hänt lika mycket som i Days of our lives.

Så här kan det se ut i min favoritmapp.

Dela gärna om du vill...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *