Jag och Bert på schlager

Jag måste även berätta för er. I förra veckan var det Eurovision och jag har turen att känna scenografen för hela alltet genom några gemensamma vänner. Han bestämmer hur scenen för alla bidrag ska se ut, försöker möta artisternas önskemål och kreera en fantastisk show, något han gjort till våra svenska melodifestivaler i många år. Således hade jag en biljett till en semifinal.

Men det hade även Bert Karlsson. Han satte sig på en av våra fyra platser och vägrade flytta på sig.

Jag gnuggade ögonen. Jo visst, där stod jag och platsargumenterade med herr melodifestival och sms:ade Johanna som var och handlade ”Bert Karlsson sitter på din plats”.

Det förhöjde min upplevelse av en riktig schlagerkväll!

 

Hur det gick? Hela raden fick flytta ett steg och vi fick en expertkommentator genom hela kvällen , som var generös med artistskvaller.

Dela gärna om du vill...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

2 thoughts on “Jag och Bert på schlager

  1. Meh vilken idiot(?) Jag hade nog inte kunnat behärska mig, hade antagligen börjat gapa el gått och hämtat en vakt som förhoppningsvis hade schasat iväg honom.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *