Just a little lovin’ early in the mornin’ beats a cup of coffee for startin’ up the day.

Morgonsol måste vara det vackraste som finns. Som tränger in genom fönsterrutan och bländar. Kanske färgar hyn på den som ligger bredvid. Kanske får mig att vilja gå upp litet tidigare, lite snabbare. Får mig att bli pigg och vilja fylla dagen med saker. Ger mig den energi som någon stal. Ungefär som kaffe, redbull eller ny förälskelse. Bort dumma moln.


Klockan är 13.00 och jag har inte ätit frukost än. Mina vänner säger till mig att det är helt okej att vara lat. Att inte göra någonting. Speciellt om man jobbar mer än någon annan alltid. Kroppen behöver säkert vila. Och jag lyssnar och stressar över att det bara är en vecka kvar tills jag börjar jobba igen och innan dess måste jag ju… och… och… Men jag bara sitter här. Apatisk.

Dela gärna om du vill...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *