Kjakjakja säger kajan

Idag fick jag chans att berätta historien om när jag räddade två kajor, födde upp dem, och lärde dem flyga. Kapris och Sprättas. Det gav mig en enorm tillfredsställelse, att berätta om alltså. Nu måste jag fortsätta jobba. Lite deadlinekris och så Reklamöl ikväll.

 

Förresten är ilska underbart. All energi som kommer från det kan man nytta till saker som att städa, träna eller jobba. Jag har jobbat väldigt bra de senaste dagarna och igår körde jag en sjukt bra klass. Det är dock skitigt hemma men jag lär vara arg ett tag så det lär bli rent. Vilket är ovanligt för mig som är så kortsint att folk inte brukar hänga med från ilska till skratt. Men denna… om inte…

 

Dela gärna om du vill...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *