Klagshamn with baby

(null)

Klagshamn är mitt hood så där har jag provat öppen förskola. Det var jag och barnledaren som var där. Men well det sades att det brukar komma fler till den gamla rundeln vid Folkets hus. I grannbyn Bunkeflo var vi ungefär 79 fler och säkert någon från stan (jag var i chock) med eftersom det vankades pannkakor och I Tygelsjö var en trogen skara på tio. ”Får jag vara här fast barnet inte är döpt” frågade en mamma ursäktande. Det fick man. Så alla oäktingar kan bara putsa skorna och käka gröna äpplen för att göra sig redo för att waila till en sockerbagare. Mitt nya liv.

Dela gärna om du vill...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

1 thought on “Klagshamn with baby

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *