Klubba like it’s BPM – så såg det ut

Saker att se fram emot i Malmö i vår är festen BPM som samlar alla gamla klubbar under ett tak för en kväll. Oh nostalgi! Du kan få ur mig ur min klubbstiltje och få mig att börja dansa igen. Du är anledningen att vara bakfull dagen efter, klä sig utmanande och få röklukt i håret. Sommarklubben och A4P är som smör som smälter på min kropp, det är DJ-hångel, möblesnickarkillarspan, dansa bästa av alla, svettas, efterfester, triangeldraman, koreograferade modevisningar och roliga frisyrer, dansstudio och tors-fredag-lördag-fyllor och metrobruncher med illamående.

 

 

 

Dela gärna om du vill...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

3 thoughts on “Klubba like it’s BPM – så såg det ut

  1. JA!!!
    farao, det är just sådana tillfällen jag vore själaglad över att kunna jetsetta in över helgen!
    festa som om jag var med snäckan
    x

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *