Min första sommardag.

Malmö vaknade upp idag och kysste mig på munnen. Det var varmt och salt. Jag pillade med tårna i gräset utanför huset, som samlar boende i kvarteret med sina fällstolar och uppkavlade t-shirts. Sen gick jag gatan ner, förbi en fotsbollsplan, förbi en park med lunchgrillare, förbi hundrastplatsen vid stranden och lät blicken sträcka sig bort dit världen tog slut. Ungefär vid Öresundsbron. Masterna i Limhamns småbåtshamn såg ut att vara lika höga som bron från min kulle. Att bo så nära havet vill jag aldrig byta ut. Räkor och en ekologisk glass, mäktigt mjuk av grädde, fick avsluta min första sommardag i år.

Dela gärna om du vill...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *