Min största tillgång.

För över ett år sedan skrev jag det här. Och ja, jag tänker på det ofta och omfamnar orden i mitt minne. För är det någon jag vill tro på är det på mig själv. Precis som de gjorde.

 

När jag slutade på mitt förra företag fick jag några råd på vägen av mina två fantastiska chefer. ”Låt aldrig någon förändra den du är”. De sa att jag kommer få det tufft, andra kommer vilja trycka ner mig, andra har velat trycka ner mig. Ändå sa de aldrig åt mig att dämpa mig. Tvärtom. De uppmuntrade mig att vara den jag är. Deras ord tar jag med mig, när jag blir trampad på, när jag blir härskad, när jag tycker och när jag tänker högt.

Det har förmodligen bara börjat”.

Det var under ett samtal när jag skulle sluta och gå vidare som jag ställde frågan, ”vad tycker ni att jag ska jobba på, vad borde jag förändra”. Så fantastiskt ändå med människor som ser styrkan i en personlighet och olikheter som en tillgång. Det krävs en hel del storhet och en hel del mod för det.

Lustigt att jag skrev det här inlägget igår.

Dela gärna om du vill...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *