Mina fingrar brinner

Någon annan som tycker att det självklara drivet hos en reklambyrå borde vara att leverera bra jobb, bra reklamlösningar? Lösningar som inte enbart inbringar pengar men som framför allt hjälper kunden. Och reklam som man stolt vill visa upp.

Jag vill jobba med människor som brinner precis som mina fingrar gör. På en byrå som brinner och tar reklam på allvar. Inte som spottar ur sig idioti som förfular. Förfular tv4, förfular radio, förfular mitt hallgolv, förfular på busshållplatsen, det har vi för mycket av. Jag vill göra reklam som tar människor på allvar och behandlar dem med respekt. Som gör att man gillar reklam, inte ser ner på den. Jag vill vara stolt varje dag jag går hem från jobbet och känna hur jag hela tiden går framåt, utvecklas och hittar nya tändstickor.  För att det som driver mig och mina copywriterfingrar är att göra reklam som tänder eld i någons medvetande.

Med inspiration från en krönika.

Dela gärna om du vill...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

1 thought on “Mina fingrar brinner

  1. Älskar din inställning! Känner likadant.

    Tyvärr tycker jag att Navids krönika är ett hafsverk, som visar att han är rätt oinsatt, men det spelar mindre roll. Den ger en spark som träffar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *