“Nej det går inga flyg nu”

I morse lyckades jag med konststycket att ta mig till flygplatsen i god tid men ändå komma en timme efter det att planet lyft. Så går det när man tittar på biljetten och konstaterar, japp, det lyfter halv tio. Men man har egentligen kollat på landningstiden.

Aaaaah.

Snabbt ombokad till nästa plan klockan tio, utan några marginaler inför mötet klockan 11, kommer till Bromma och tänker att jag hinner minsann inte springa inom toaletten utan slänger mig i en taxi. Sätter på mobilen. Piiiiip. Sms från chefen vars plan är sent. Tur i oture.

Jag har nu åkt för tidigt, kommit för sent och nu är jag för tidig igen.

?

Vi vänder taxin för att plocka upp chefen och AD som jag får vänta på i 25 minuter. Sedan slänger vi oss i en taxi på väg till.

Fel adress.

Väl framme vid rätt adress har en knapp i jackan gått av, jag har sovit 3 timmar i natt och för trettio minuter sedan fick jag en böter på 700 kr.

Dela gärna om du vill...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

1 thought on ““Nej det går inga flyg nu”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *