Nog om matsnack. Nu ska jag gå och äta.

Sista dagen på festivalen åt jag där jag önskar att jag hade ätit först. På Skeppsbrons servering. Det blev varken champagne eller vin för min del men väl en oxbringa som var skuren i tjocka skivor utan att vara i närheten av torr. Sen var jag så mätt att det enda som slank ner efter det var en kaffe. Langos för 65 kronor kan ta sig i rumpan när man kan äta vällagad mat som smakar gott för 75. Eller kanske stekt sill för 55.

Dagen innan åt jag en plijetskavitsa (det låter som om det stavas så). En joguslavisk biff som smakade helt ok men inte i närheten av vad det gör i Serbien. Det saknades både ost, ajvar och sallad. Den låg där stackarn, ensam med lite lök och creme fraise. Men jag var hungrig så det kunde kvitta. Och det var en femtedels kö jämfört med texasburgaren några meter ner. Finns kanske en anledning till det.

Dela gärna om du vill...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *