Nu slutar jag att äta

Apropå att jag kommer sluta som krogredaktör på Nöjesguiden har ni min senaste krönika och tips på asiatiska krogar i Malmö här!
Om du tror att du skulle bli perfekt som krogredaktör lägg ett mail Nöjesguidens chefredaktör, eller till mig, karin.ericson@nojesguiden.se och berätta varför.

Anledningen till att jag slutar är att jag gjort detta i 2,5 år, ätit mig igenom de flesta krogar i staden. Någonstans är det dags att sluta och då ska man göra det när det går som lättast och man får mest beröm.

Och så är det det här med tid.

Jag har levt hela mitt liv från 20-30 fullbokad, med extragrejer som jag tar på mig, dansklasser, workshops, föreläsningar, artiklar, extrajobb och är ganska van vid att säga nej till vänner för att jag fyllt fritiden med mina intressen och aldrig känt mig ledig, även om det alltid är roliga saker jag gjort så sipprar liksom tiden att umgås förbi. Jag har alltid sagt att jag ska sluta men alltid fyllt tiden med något nytt. Någon stans värderar man annorlunda och alla roliga saker man kan göra och blir erbjuden är nästan roligare att tacka nej till än ja. Så kan man ju välja ut godbitarna i stället. Mina vänner är godbitar. Min familj är godbitar. Reklam är godbitar. Hästar är godbitar. Favoritrestauranger är godbitar. Spontan öl är godbitar. Bok och soffa är godbitar. Men det är klart, om jag blir erbjuden en riktigt godbit då är jag säkert sugen.

Dela gärna om du vill...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *