Ny kampanj ska läxa upp Malmöbon.

Den senaste kampanjen på Malmö station utgår från en sann konsumentinsikt.  Malmöbon förstår inte att hon bor i en storstad och agerar därefter. Med denna sanning i hand har man skapat en uppfostringskampanj för att få Malmöbon att följa vissa oskrivna regler. Som att stå till höger i rulltrappan, göra plats för de som ska gå av tåget innan man själv går på och hålla till höger. Sunt förnuft kan tyckas, i Stockholm fungerar det utmärkt, men icke i Malmö.  Här har stadens utveckling gått fortare än Malmöhjärnan.

pingvin

Bild lånad från city.se

Under rubrikerna ”Åt samma håll” får vi instruktioner och uppställda pingviner på perrongen ska visa vägen. Dessa var dock nersprungna och låg huller om buller redan klockan åtta på morgonen på Malmös station, så jag tror att resenärerna har en lång väg att vandra innan de låter sig uppfostras.

Dela gärna om du vill...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

2 thoughts on “Ny kampanj ska läxa upp Malmöbon.

  1. Det är en myt att det funkar så bra i sthlm. Prova att gå av pendeltåg/tunnelbana på centralen nångång i rusningstid tex. Och försök sen ta dig fram till vänster i rulltrappan. Same shit, different city.

  2. Det räcker med att åka över sundet. Med S-tågen så flyter det på perfekt. På Öresundstågen med svenskar som skall på blir det jämt förseningar. Värst är det på Kastrup då folk inte förbereder sig på var de skall stå för att åka till Kalmar eller Göteborg. Lägg sen till faktumet att de har alla väskor på dessa förbannade vagnar. De kör inte bort dem, nä det blir ett berg som i sin tur gör att ingen efterföljande skall kunna komma ombord.

    Det borde vara nackskott på turistresenärer på Kastrup. Ta taxi för tusan, smidigare och förstör inte för oss pendlare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *