Nyårsångesten kommer för många snart övergå till Nyårsdagsångest.

Som vanligt vill ingen bestämma sig förrän sista veckan om i fall att något bättre dyker upp. Och om skaran av vänner snarare är random än ett sammansvetsat gäng med anor från tonåren blir nyår ett dilemma om vem det ska firas med så länge festen ej hålls i egen regi.

Eftersom så många i år väljer att sitta hemma själva hade jag dock gärna samlat ihop skaran nära och haft en egen nice and easy fest. Easy borde vara ledordet för nyårsafton.

Hysteri.

Uppklädd till tårna i en lägenhet med överförfriskade småpojkar i kostym som ska vara världsvana när de korkar upp ett dåligt vitt vin. Kanske matchas skiten till plastglas. Eller på en hysteriskt stor fest med galaklänningar på en stjärnkrog i stockholm där jag känner en person och han står i dj-båset typ hela kvällen. Oavsett fest – alla par bråkar efter klockan 12.

Easy.

Hellre en mycket god middag med några nära och låta det vara som vilken hemmakväll som helst spetsad med champagne. Inga stora förväntningar. Inget tjafs. Jag är glad att ikväll gå på fest med en av mina bästa vänner men är ledsen att vi inte kunde vara alla på samma plats. För så borde nyår firas.

Dela gärna om du vill...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

1 thought on “Nyårsångesten kommer för många snart övergå till Nyårsdagsångest.

  1. Nästa år, då jäklar slår vi till och fixar gemensam fest med vännerna!
    … hoppas att vi orkar hela vägen fram den här gången… hihi*
    /R

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *