Och Telenor vaknade.

Det händer märkliga saker i min lägenhet.

Vaknade klockan 04.30 och hör ett välbekant ljud. Min hemtelefon som varit helt död i en månad och vaknade plötsligt till liv. Eeeeh okej.

Nu vet jag inte om jag ska skylla på Telenor eller på Siemens. Men jag väljer det förstnämda eftersom de inte har bevisat sig särskilt proffsiga på varken bredband eller ip-telefoni under de år jag haft dem. De har inte lyckats hitta några fel i kopplingen men att min telefon skulle gå sönder för att en månad senare laga sig själv helt plötsligt känns mindre troligt.

Jag är otroligt trött på Telenor och Bredbandsbolaget som är precis samma sak. Aldrig vet man om telefonen fungerar, den kan dö mitt i ett samtal och mobilräkningen skjuter i höjden för att jag måste sitta i kö till teknisk support i tid och otid.

Nu vill jag ha ett fett bidrag till min mobilräkning. Något kan de gott bistå med eftersom jag har både mobil, bredband och hemtelefon i samma skitbolag.

Dela gärna om du vill...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *