Ödets ironi. Really

Det här är så komiskt.
I mitt förra inlägg kräker jag en smula över Etagé.
Kvällen slutar så klart med att jag själv går dit. Moahah

Det var iof bra musik utomhus, eller var vi var? Man fick röka och det var kallt så jag antar att vi var utomhus, på någon gård. Sen var det champagne. En främmande tjej sprang iväg med vår flaska och halsade den för sig själv på dansgolvet. Gör man så? Jensa var vansinnig.
Uff jag är yr fortfarande. Jag var nog smått berusad. Har ett svagt minne av att jag tappar ut hela innehållet ur min plånbok på marken och att andra fick plocka upp det åt mig.

Jenny vägrade svartklubb eftersom hon såg ett scenario framför sig med razzia och polisförhör samt en borgen på 200 000 pix. Jag försökte övertyga henne om att Monbijougatan är världens mest lagliga svartklubb! Inmission var tokfullt. Det behövs fler efter03klubbar för att möta publiken. Alla vill ju festa vidare…

En Caiprinia på Plysch kostar 139kr. Det är helt bisarrt.
Det är alltså dyrare än vad en tvårätters söndagsmiddag kostar på kvarterskrogen på Regementsgatan.

Snön är borta. Herregud.

Dela gärna om du vill...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

2 thoughts on “Ödets ironi. Really

  1. Men vad i tusan!!! Nu blir jag upprörd!!! :D Det ser ju ut som om JAG var på Etagé i lördags. Det var jag ju INTE. Revision nu tack! Hehe… Från Plysch till Etagé på 20 sekunder och en bild, skönt att du drar med oss andra i fyllefallet ;) Kram på dig toka

  2. ? Fanns inte så mycket att säga om plysch mer än att de tar för mycket betalt för drinkarna. Jag lyckades inte så bra med kameran i lördags. Råkade radera alla bilderna en gång… dessa är tagna seeeent. Det var ju tom du som fick berätta att jag faktiskt tagit bilder. ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *