Only my Johanna

Jag råkar ha lite tur med en väninna som far land och rike runt för att fixa till i skyltfönstren så att vi går in och köper precis så mycket som vi inte har råd med, egentligen. Även om det handlar om Only och kläderna är extremt billiga. De har dessutom kommit upp sig och i höst är det rätta stället om man inte vill lägga 600 kronor på ett par metallic leggings. Same shit less price.

I min garderob hänger det nu några höstklänningar som inte än kommit ut i butiken ännu och jag skulle ju lägga upp en bild. Men eftersom jag inte är en modeblogg och har aldrig någonsin förstått det där med att ta foto på sin outfit varje dag och lägga ut den. Det måste ju ta en evighet. Jag väntar tills outfiten dyker upp på någon festbild. För det lär den göra.

Dela gärna om du vill...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *