Quiet please. There’s a lady on stage

En Afton måste vara något av det bästa som gjorts i Malmö på länge. Klubben som huserar på Debaser en gång i månaden är slutsåld varje gång och ett smart slag är att boka bord samt köpa biljetter i förväg. Jag hade inga som helst förväntningar när jag kom dig eftersom kvällen varit bokat sedan länge men jag blev smått paff. Nu tänker jag gå varje gång.

I kväll var temat Dusty Springfield och det var så sjuuukt bra. Inte bara för att jag har en småfetish för 60-tal eller för Dusty som stor artist i flera genrer. Eller texterna. Men också för tolkningen av hennes låtar presenterade av bland annat Nina Persson, Helena Josefsson, Motoboy och Titiyo med band. gjordes riktigt bra. Titiyo är grym på scen och Motoboy var överlägsen de andra i sin tolkning av ”If you go away”.

En afton bjuder på filmvisning och tolkningar för den artist som står i centrum. Nästa gång (7 februari) är det Blondie. Oh yes jag ska se…

Dusty har gjort så många bra låtar att jag inte kunde välja vilken jag skulle lägga upp. Men här är två favoriter.

Dela gärna om du vill...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

2 thoughts on “Quiet please. There’s a lady on stage

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *