Ring till kontoret i morgon

Ringer några samtal för att göra intervjuer och undrar om jag kan få ett mobilnummer till hotellägaren ”Nej, det lämnar vi inte ut. Så är det bara” blir svaret. Och jag blir påmind om att alla inte ser det som självklart att jobbet pågår dygnet runt. En del går faktiskt hem och när de lämnar sitt kontor, med en fast kontorstelefon, är jobbet över och mobilen är endast för privata samtal. Jag måste alltså ringa en fast telefon, på kontorstid? Det hela känns mycket främmande. Inte ens ”men om man är journalist och behöver ha tag på honom då för tidningen ska till tryck” hjälpte. Nästa gång ska jag dra läkarkortet ”Men jag är ju läkare för bövlen!”

Dela gärna om du vill...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *