Så gick det med det

Mina vänner fick rätt (ping Rebecca). För ett år sedan ungefär drog jag ner på mer och mer för att ha tid till annat. Jag sa saker som ”nu ska jag kunna umgås mer med vänner, dricka spontanvin, laga mat och gå och titta på en film mitt i veckan”. De menade att jag nog snart skulle ha ett nytt projekt på gång, eller tre och fylla tiden. Man kan säga att de fick rätt. Ibland undrar jag om livet tillåter mig att ta det lugnt. Som att om jag gör det lägger hen där uppe in en fot. ”Hallå där! Nu blev det lite väl enkelt, bekvämt och lugnt”. Jag ska minsann inte få ha det där lullaruntliv som jag avundas andra så ofta. Folk som bara ”jag ska på Doc Lounge”, vi ska på ”Quiz” Va? Bara så där? Jag har inte ens tid att tänka på vad som händer mer än en dag fram och då är jag förmodligen upptagen. Eller är det bara jag som inte klarar av det. Att inte göra något. Eller göra något som tillhör ordet ”fritid”. Om jag till exempel skulle titta på TV en kväll skulle den kvällen kännas fullkomligt bortslösad. Okej, det funkar ganska bra tillsammans med godis.

Och så sticker jag till stallet. Där kommer jag inte undan utan måste koppla bort och av.

Dela gärna om du vill...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *