Skäm bort den gamla geten

I år tänkte jag försöka hålla tyst om min födelsedag och inte på något sätt påminna min omgivning inklusive pojkvän om dagen som bör inkludera pannkakor på sängen, tårta till eftermiddagskaffet och middag på Umami i Köpenhamn på kvällen samt möjligen en stor överaskningsfest med alla vänner och ytligt bekanta jokrar.

Jag har aldrig lyckats hålla tyst förr eftersom jag har ett smärre kontrollbehov och ställer vissa krav på dagen vilket alltid slutar i besvikelse. Utom förra året då det bara var att packa väska och åka till London. Väl framme på hotellet låg det en snygg klänning på sängen samt en artikel om Pete Thong med en liten hint om att han spelade på Minestry of sound på min födelsedag och jag fick dansa där en meter från P Diddy och Fat boy slim som körde några utbyten i Dj-båset.

Där ligger ribban. Won’t say a word.
Vet ju att de läser orden…

Dela gärna om du vill...
Share on FacebookTweet about this on Twitter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *