Som grädde på moset

När vi ändå är inne på godsaker visar jag här upp en helt vanlig frukost i Karins residens. En fantastisk pannkakstårta varvad med blåbär. Efter en sådan lämpar det sig bäst att jobba några timmar och sedan lägga in sig på ett spa. Det gjorde vi i fredags.

tarta

Efter en hel del överläggningar på Facebook med Tomas bästa vän och chef, Björn Jeffrey kunde jag genomföra min komplott. Vid lunch hämtade jag upp  födelsebarnet utanför jobbet för att köra till ett bokat bord på en juste lunchrestaurang.

Det var vad han trodde.

Han fick en dålig bagel från Waynes coffee medan jag körde ut på E6an. Tomas var intet ont anande om att jag rotat genom hela hans garderob och att det låg en packad väska i bagaget. 30 minuter kvar till Varberg fick han en liten påse med en vägbeskrivning till Asia Spa.

Ett spa jag rekommenderar bland andra som mer påminner om en finlandsfärja än en plats för lyx. Asia spa har ett uttalat koncept med tvagningsprocesser och qui gong och alla strosar runt i sina svarta yukatas i slow motion. När du håller på att dega ihop totalt efter vitalitypoolen kan du lägga dig på en spikmatta eller dricka Vata-te.

Restaurangen på hotellet har ett väldigt bra kök och efter en hel dag på spat blir du lätt lullig av deras vinmeny. Vi bodde så klart i en svit eftersom vi måste ha det bästa, provade Yoga för första gången (jag kunde inte fokusera utan var så nyfiken på vem det var som andades som en hel monsun) och så blev jag masserad med ayurvedakristaller och Tomas fick heta stenar mellan tårna.

Det här borde man göra en gång i månaden.

Dela gärna om du vill...
Share on FacebookTweet about this on Twitter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *