Söndagen den 8 mars pruttar jag ut.

Det är är lite mad just nu.

I morgon åker jag till Danmark för att presentera ett reklamkoncept, en kampanjidé.
Nästa vecka är det dags för nästa presentation, i Stockholm, och vi har inte ens kommit på idén än och det är reklamfilm och hela konkarongen. Upp på det har jag tagit på mig ett helt nytt och spännande jobb men som kräver lite engagemang, och tid. Och så håller jag mina klasser i Afrikansk dans, funk och BS (inget snuskigt) varje vecka. Upp på det kommer bästa vännen ner från Stockholm i helgen, och en bekant, som är projektledare för melodifestivalen, kommer ner med det spektaklet. Och så kommer den andra bästa vännen hem från Rotterdam över helgen. Och så är det ju Nöjesguidenfesten på fredag, Maries fest på lördag, lyxbrunch på Hilton på Söndags och så ska pojkvännens kusin vara här hela helgen, som jag aldrig träffat. Ja och så ska jag iväg på en konferens där jag bara fått veta att jag ska packa en väska och att temat är drömmar och sex (*hjälp*). Ja och så var det en 30 års fest för Emma också, och lansering för en kunds hemsida och ett förhållande med lite knutar på som ska trasslas upp (=komma överens om resor och lägenhet och sånt).

Som sagt. Jag pruttar ut den 8 mars och hoppas att jag klarat mig igenom det här. Det kommer förmodligen kännas som alla de som är åtalade för brott på fyllan ”jag minns ingeting”.

Dela gärna om du vill...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

2 thoughts on “Söndagen den 8 mars pruttar jag ut.

  1. Hmmm många roliga saker, man jag kan inte säga att jag önskar att jag vore dig just nu hehhe Lycka till – vi ses på internationella kvinnodagen (Å du starka kvinna!!)(eller Nöjesguidens fest?)…
    Kram – och… ANDAS!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *