Störst hittills

Idag upptäckte jag att ännu en kille i min bekantskapskrets har barn. Bara det att jag inte hade en aning om att det fanns en tjej med i bilden, och reagerar med ett VA! Källan är, som så ofta, Facebook. Många lägger upp bilder på sina barn, i fotoalbum och som profilbild. Ibland poserar de bredvid. Stolta. Men flickvännen, sambon, frun eller, i alla fall, mamman lyser med sin frånvaro. Inte en enda bild har han lagt upp på henne, eller dem tillsammans.

Är barn en fantastisk prestation man vill visa upp, men älsklingen en besvärande punkt? Är det av respekt för hennes integritet? Det kanske inte spelar någon roll eller säger ett skit om någons relation, men  jag förstår inte. Varför är man så snabb med att publicera flera bilder på sitt barn men inte en enda på den man vill leva sitt liv med.


Dela gärna om du vill...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

2 thoughts on “Störst hittills

  1. Därför att barnen har en helt annan status. De är som en kroppsdel. De är en del av dig som du aldrig kan ta bort. Det är inget man väljer. Det bara blir så. Mitt barn är en så stor del av min identitet. Det kan ingen kvinna bli. En vuxenrelation blir aldrig lika symbiotisk, och om den blir det är det bara läskigt. Men, du har rätt ändå. Det är tramsigt. Jag ska genast byta bild på Fejan.

  2. Åh vilken fin bild, så söta ni är!

    Som var på din fråga också, jag bloggar också och ärligt sagt så vill inte Lena att jag lägger ut några bilder på henne. Kan ju också vara en del som spelar roll. Lilla Elvira får gärna vara med men när det kommer till att Lena ska vara med så måste bilden genomgå en fullspäckad kvalitetsinspektion och utvärdering :) Och det är inga många bilder som passerar den kontrollen kan jag meddela!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *