Tre bastards och två tjejer

 

 

 

Åt mig igenom Bastards meny igår med Triokockarna Ola och Sebastian och så Olle Tagesson från Paté Paté som var hemma om från San Francisco där han grillar sjukt mycket kykling. Och så Tina. Vi pratade business, management och män. De pratade business, mat och mat. Lärde mig igår att jag fortfarande inte tycker om lever eller tunga. Tänkte att jag kanske har ändrat mig, blivit trettio, vuxen och så. Men nej. Det gick inte nu heller. Jag gjorde i alla fall ett försök och för de som tycker om var utlåtandet saftigt superbt om levern. Min bästa igår var benmärgen och Bastard är fortfarande kvällsfavoriten.

Dela gärna om du vill...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

2 thoughts on “Tre bastards och två tjejer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *