Tro det eller ej, men det finns sjukt bra radioreklam

Nu ska jag ge mig på ett radiomanus. Det är nog det svåraste jag vet av det som händer på mitt tangentbord. Jag gillar själv inte radioreklam för att det finns så förbannat mycket riktigt dåligt. Och jag vill inte bidra till en av dem. Jag vill göra något bra och därför säger det stopp. Stopp i fingrarna. Jag känner att resurserna, det vill säga endast min hjärna, behöver mer inspiration, kanske i form av en till hjärna. Och så tid förstås. Denna detalj.

Bra radioreklam tycker jag ska:
Vara intressant
Gärna rolig
I alla fall så att man lyssnar
Och kommer ihåg vad de ville

Min favorit all time är:
Bud Lights, Real men of genius
De har gjort massvis på samma tema (bra idé)

En favorit hör du här!

ÄLSKAR DEM

Dela gärna om du vill...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

3 thoughts on “Tro det eller ej, men det finns sjukt bra radioreklam

 1. Nån gång hade jag önskat att jag hört

  ”Vi vet att du hatar radioreklam. Därför är denna reklam 15 sekunder, men vi har betalat för en minut. Så att du kan fortsätta lyssna på musik. Andra bra erbjudanden hittar du på TACKSOMFAN.SE. Ha en bra dag.”

  Men finns väl ingen radiokanal som skulle gå med på det. De vill ha sin minut att dricka kaffe mellan låtarna.

 2. I was wondering if you ever considered changing the layout
  of your website? Its very well written; I love what youve got to say.

  But maybe you could a little more in the way of content so people
  could connect with it better. Youve got an awful lot of text for only having one or 2 pictures.
  Maybe you could space it out better?

  1. Yes, new design is on it’s way right now actually …. When it comes to text vs pictures I will not do a blog that is more pictures than text – because I like to express my self with words. Thats just me and a lot of people have read the blog for that reason. I could do a blog without pictures at all, but then somteimes I like to publish pics as well. If you like to see more pics I publish alot on instagram…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *