Anonyma kommenterare – sök hjälp

Om man inte kan stå för det man säger.

Då ska man låta bli att kommentera.

Idag lät jag för första gången bli att publicera en anonym kommentar sedan jag bloggade för Dygnet runt. Hade det bara handlat om en arg eller avvikande åsikt hade det varit lugnt. Men denna kommentar innehöll personliga påhopp och uttalanden om mitt privatliv som han eller hon inte har en blekaste aning om.

Med typiska retoriska grepp som att använda en icke existerande referensgrupp för att stärka sin tes; ”många med mig tycker” Samt härskartekniken att avsluta meningar med förnamn. ”du är så här och så här, Karin!”.

Tänk att ett svar på en fråga om kändisar kunde väcka sådana reaktioner.

Och vad skönt att kunna bestämma. Nej, du hör inte hemma i min blogg.

Dela gärna om du vill...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

4 thoughts on “Anonyma kommenterare – sök hjälp

 1. haha, men vad var det för knäppo? Och vad nyfiken man blir! Både på vad det var för kommentar och vem puckot var? Vet du?
  Ja, skönt att kunna välja bort. Men du borde nästan out:a om du vet vem det är.
  Hoppas du får en fin jul! Och fortsätt blogga, i löv it!

 2. hahahahaha, jag visste att du skulle ta åt dig, kritik, konstruktiv sådan, har ju aldrig varit din starka sida. Att ägna ett HELT blogginlägg åt en ärlig kommentar, det är helt fantastiskt!

  god jul från CARIN

  1. Carin (?) – jag vet inte om exempelvis ”din fd lämnade dig för en annan” är din typ av konstruktiv kritik. Jag vet inte var du fått det ifrån, det stämmer i alla fall inte alls. Dina uttalanden om att jag bla är ”ett litet krävande kontrollfreak och bajsnödig” är inte heller speciellt konstruktivt. Jag tror du har fått begreppet om bakfoten.

   Det är helt ok att du inte gillar mig. Men då tycker jag att du ska sluta läsa min blogg istället för att sitta hemma och skriva hatiska kommentarer.

   God jul.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *