Tystnaden har talat

Okej jag fattar. Förra inlägget var antingen helt för svårt eller är ni trötta på mina gissa-restaurangen-inlägg. Det är i alla fall Folk och Rock på Lilla Torg som serverar denna helt okej lunchsallad bland alla skivor. Malmö är bra på sallader. Det går alltid att hitta en god prisvärd sallad. Så är det inte överallt, många städer har fastnad i ett hemskt isberg- och burkmajsträsk.

Funderar nu på om jag ska ha bloggpaus eller straffa er genom att enbart publicera restauranginlägg i en månad.

Vad tycker ni?

Dela gärna om du vill...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

3 thoughts on “Tystnaden har talat

 1. känns inte som nåt straff med restauranggissningar i en månad! :-)
  folk och rock har jag inte varit på så därför blev det litta svårt.och tyst.
  bloggpaus är större straff isåfall… uhuhuu!
  (som det nu är på min blogg, råkat lägga in nåt väderlänk där… illa!)

 2. Neeej
  Jag gav upp. Men nu i efterhand så tycker jag nog att jag kunde gett någon respons ändå, typ:
  ”Hrm… röker egen fisk, fokus på musik. Måste vara utanför stan om de själv röker fisken… troligtvis vid vatten… Och har de fokus på musik vid havet är det säkert något flummigt jazz-place. Och eftersom jag har måttlig kunskap om jazz-ställen vid havet så ger jag upp” :-P
  Men lovar bättre respons nästa gång. :D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *