Var skickar jag polisanmälan?

Herr polis. Det är ett brott att skriva ”o” och inte ”och” (det gäller ej sms). Inte heller ”Ja” istället för ”Jag”, ”e” istället för ”är” eller för den delen blanda stora och små bokstäver eller lägga in flera utropstecken följer lagen. Jag kan även se att ni missbrukar punkter.

Jag har bevis. I den senaste utgåvan av tidningen ”Polishunden” gick följande att läsa i en artikel:

”Tänk att för inte alltför länge sen va de många som inte ansåg att en TIK skulle platsa inom Polisen! Ja vet att de finns en o annan av oss hanar som fortfarande har den åsikten……men ja säger bara….Väx upp, gå vidare….tikarna e här o dom gör ett bra jobb!!”

Varför jag läste Polishunden? Om ni har lika stora CSI-färdigheter får ni svaret i bilden.

Dela gärna om du vill...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

1 thought on “Var skickar jag polisanmälan?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *